Cautare

4142 de rezultate pentru "consiliul popular canesti" (3.42 secunde)
Rezultatele dezbaterilor din Consiliul National de Coordonare al PD, care se desfasoara astazi, vor influenta viitoarele candidaturi la functiile de conducere din tabara democrata, precum si orientarea politica a partidului, prin posibila modificare a statutului.
El a declarat ca a fost sunat de presedintele grupului parlamentar popular din Consiliul Europei, care i-ar fi spus ca presedintia Comisiei Juridice va reveni acestui grup si mai multi colegi i-au propus sa fie candidatura Partidului Popular European pentru presedintia Comisiei Juridice a Adunarii Parlamentare.
"In judetul Buzau, de douazeci de ani PSD a castigat presedintia Consiliului Judetean pe un vot popular, iar decizia de la centru contravine votului populatiei din acest judet.
Si pentru ca tot vorbeam despre societati comerciale, ce veti face cu SRL-ul Consiliul Judetean? ... Unitati de invatamant, camine culturale au fost date in administrare de primarii catre Consiliul Judetean pentru reabilitare. ... Daca nu veti castiga majoritatea in Consiliul Judetean, care sunt partidele cu care preferati sa colaborati?
Puteti citi in continuare textul integral al discursului lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, desfasurat la Palatul Parlamentului, in data de 4 februarie 2010.
Asociatia Magistratilor din Romania si Consiliul Superior al Magistraturii nu accepta jocul electoral si de imagine al lui Traian Basescu concretizat prin asa-zisul proiect de revizuire a Constitutiei. ... 133 din Constitutie (1) Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei.
Consiliul Concurentei a luat la puricat cele zece banci care stabilesc ROBID si ROBOR, suspectate ca au tinut sus în mod artificial ratele dobânzilor si au transmis clientilor costuri mari si nejustificate.În conditiile în care, în ultimul timp, au fost sesizate o serie de nereguli pe piata interbancara, Consiliul Concurentei (CC) a declansat din oficiu o investigatie având ca obiect o posibila întelegere între anumiti agenti economici activi pe piata serviciilor bancare si interbancare, practica interzisa de Legea Concurentei.
Daca saptamana trecuta pesedistii au fost cei care au taiat de pe lista doi alesi din Consiliul Local Craiova, respectiv Octavian Podeanu si Petre Gongu, in aceasta saptamana a venit randul conservatorilor sa bifeze "pierderile" de pe frontul politic.
Tinerii studenti din filialele locale ale PD si UDMR, membri in Consiliul Local al Tinerilor, calca pe urmele seniorilor.
Consilierul judetean a dat in judecata Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru anularea unei hotarari prin care fusese sanctionat pentru discriminare, in urma afirmatiilor facute la adresa consilierului David Craiu, care sustinea ca s-a facut trimitere la originea sa etnica.
Liberalii din Mangalia ii cer primarului Mihai Claudiu Tusac sa renunte la orgolii si isi arata disponibilitatea de a colabora cu edilul pentru deblocarea situatiei din Consiliul Local.
Consiliul local a adoptat in urma cu sase ani o hotarare care contravine legislatiei rutiere, permitand vehiculelor cu tractiune animala sa circule in anumite zone din Craiova. ... Consiliul Local Craiova se crede mai destept decat parlamentul si guvernul la un loc.
Recentele discutii despre cine reprezinta Romania la Consiliul European sunt, in primul rand, o dovada despre cat de putin pregatiti suntem sa ne asumam statutul nostru comunitar.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la reprezentarea Romaniei la Consiliul European. ... Presedintele i-a transmis premierului printr-o scrisoare ca nu poate reprezenta Romania la Consiliul European si ca daca isi va insusi atributiile prezidentiale ar putea raspunde in fata legii.
Conflictul intre cele doua societati s-a acutizat dupa ce reprezentantii Atlas au reclamat societatea de transport public local la Consiliul Concurentei, pe motiv ca practica preturi foarte mici Conducerea SC Transurb a hotarit recent majorarea tarifelor practicate pentru conventiile speciale, ce asigura deplasarea angajatilor Mittal Steel pe platforma siderurgica.
"Din consiliul de administratie fac parte, in mod obligatoriu, un reprezentant al Ministerului Finantelor si, dupa caz, reprezentanti ai Ministerului Resurselor si Industriei, Ministerului Comertului si Turismului si ministerului economic de resort. ... "Consiliul de administratie poate propune organului care l-a numit (consiliului local municipal - n.r.), potrivit art.
Consiliul Local sau Consiliul Judetului?, aceasta este intrebarea legata de soarta furnizorului local de agent termic primar. ... Consiliul Judetului sau Consiliul Local? Aceasta este intrebarea referitoare la viitorul Electrocentrale, o societate care stirneste interesul si este, in acelasi timp, o atractie atit pentru municipalitate, cit si pentru Consiliul Judetului.
In cazul in care Consiliul Concurentei va decide ca s-au incalcat legile concurentei, vor fi luate masurile prevazute de lege. ... North Star Shipping controleaza Metal SA "In prezent datele au fost transmise la Consiliul Concurentei pentru a fi analizate si pentru luarea deciziei de deschidere a investigatiei.
Presedintele SIF Transilvania, Mihai Fercala, si vicepresedintele SIF Oltenia, Tudor Ciurezu, sunt noii reprezentanti ai SIF-urilor în consiliul de supraveghere al BCR, iar Peter Kisbenedek a fost înlocuit de Manfred Wimmer, informeaza NewsIn, citând surse din actionariatul bancii.
google-analytics.com